Lautapelit

Tutustu puskurin biljardipöytäpelin pelaamisen sääntöihin.

Bumperpool on ainutlaatuinen versio biljardipelistä. Sitä pelataan biljardipeleissä käytettävillä biljardimailoilla. Tähän yhtäläisyydet kuitenkin loppuvat. Tässä pelissä sinun on ammuttava suoraan reikään sen sijaan, että ampuisit yhtä palloa, jotta voit lyödä toisen reikään. Voit jopa pelata puolustavasti lyömällä vastustajasi palloa vaikeassa paikassa. Se on pohjimmiltaan estebiljardipeli, jossa pelaajat ampuvat esteiden ympäri pussikseen ne.

Kahdeksankulmaisia ​​puskuroituja biljardipöytiä arvostetaan tilaa säästävien ominaisuuksiensa vuoksi muihin biljardipöytäpeleihin verrattuna. Lisäksi se on saatavana 3-in-1-mallina, jota voidaan käyttää korttipöytänä tai ruokapöytänä.

Pelin asetukset

Puskuripoolia pelaa yleensä kaksi henkilöä tai neljä henkilöä kahdessa joukkueessa. Jokainen joukkue tai pelaaja valitsee viisi punaista tai viisi valkoista palloa. Näistä yksi punainen pallo koostuu valkoisesta pisteestä ja yksi valkoinen pallo on punainen piste. Ne on pussittava ensin pelissä. Henkilö asettaa 2 punaista palloa valkoisen pussin kummallekin puolelle ja merkityn punaisen pallon aivan valkoisen pussin eteen. Toinen asettaa 2 valkoista palloa punaisen pussin kummallekin puolelle ja merkityn valkoisen pallon vastapäätä punaista pussia pöydän toiselle puolelle.

Aloita peli.

Kun aloitat pelin, sinun on asetettava täplällinen lyöntipallosi puolellasi olevaa tulosreikää kohti. Molemmat pelaajat löivät samanaikaisesti täplää lyöntipalloa ja pomppasivat sen pöydän reunalta oikealle puolelleen saadakseen sen pöydän toisella puolella olevaan pisteytysreikään.

Kierrosjärjestys

Pelaaja, joka näkee lyöntipallon kärjen lähellä pisteytysaukoa, menee ensin. Hän jatkaa ampumista, kunnes hän ei osu maalireikään. Sitten on toisen pelaajan vuoro.

pelata peliä

Jokaisen pelaajan tulee ampua pöydän toisella puolella olevaan pussiin. Pelin aloittamiseksi molemmat pelaajat lyövät omia merkittyjä pallojaan samanaikaisesti työntämällä ne pois pöydän sivulta oikeaan suuntaan. Pelaajat lyövät suoraan puskuripooliin, eivät lyöntipalloilla, kuten tavallisessa poolissa. Jos olet ensimmäinen, joka lyö suoraan taskuun pöydän toisella puolella, sinun on jatkettava vuoroasi. Jos kukaan ei lyö, he palauttavat merkityt pallonsa lähtöpisteeseen ampuakseen uudelleen. Jos molemmat lyövät suoraan taskuun, heidän on kummankin asetettava yksi jäljellä olevista palloistaan ​​taskun eteen ja otettava toinen temppu samalla tavalla. Pelaajan vuoro jatkuu, kunnes hän ei osu taskuun.

Lyöminen väärään reikään

Jos osut väärään reikään, sillä on merkitystä. Vastustajasi voi kuitenkin asettaa kaksi palloaan reikään kädellä. Jos pelaaja osuu jälkimmäiseen väärään maalireikään, hän häviää pelin.

Sanktiot

Jos pussit vastustajasi pallon vahingossa, se pysyy pussissa. Jos osut vahingossa väärään maalitaskuun tai saat kiinteän pallon merkityn pallon eteen, vastustaja voi poistaa kaksi palloa pöydästä ja taskusta. Se on automaattinen tappio, jos ammut viimeisen väärään maalipussiin. Jos tiputat pallon pöydältä, vastustajasi voi asettaa sen mihin tahansa pöydälle. Lisäksi vastustajasi voi asettaa hänet puskureiden keskelle, koska tämä on vaikein paikka ampua.

Tutustu näihin puskurin biljardipöytäpeliin yksinkertaisiin sääntöihin ja pelaa tätä peliä vapaa-ajallasi täydellisellä tavalla.

Stephen Lawther on biljardiharrastaja ja innokas pelaaja. Hän seuraa lähes kaikkia pooliturnauksia ja mestaruuspelejä Kanadassa ja ulkomailla. Hän on kiinnostunut antamaan lukijoilleen hyödyllisiä artikkeleita biljardipöydistä.